Silvian Ciupercă, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a murit  duminică dimineaţă, În vârstă de 73 de ani, Silviu Ciupercă se afla în concediu într-o localitate din județul Vâlcea.

Moartea fostului președinte al Consiliului Județean Ialomița, a fost confirmată de către Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea. „Este vorba despre un bărbat de 73 de ani, care a fost găsit decedat în apropierea locuinței. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”.

În urma morții lui Silvian Ciupercă a fost deschisă și o anchetă penală. Polițiștii fac verificări într-un dosar penal ce are ca obiect uciderea din culpă.

Decesul  a fost anunțat și de Marian Pavel, președintele Consiliu Județean Ialomița:
„Cu deosebită întristare, vă anunț trecerea în neființă a celui care a fost Silvian Ciupercă!
Președintele Ciupercă nu avea și nu are nevoie de o prezentare, ”Ialomița dintotdeauna și pentru totdeauna” îl cunoaște căci renumele său de om corect îl preceda. Permanent în căutare frumosului din fiecare dintre noi, fie că vorbim de stări sufletești, de comportament sau de dinamica socială și politică, acesta era ca un far în vreme de furtună, pentru toți cei cu care intra în contact.
De-a lungul timpului a inspirat prin exemplul său generații de ialomițeni și nu numai.
Una dintre caracteristicile sale principale, probabil accentuată în școala militară, a fost aceea de bun “camarad”. Camaradul are o caracteristică aparte, acesta nu doar ca nu te lasă la greu, dar are datoria sacră de a nu te abandona pe “câmpul de luptă” indiferent de condiția ta!
Cam așa era președintele Ciupercă, un exemplu de moralitate, de vivacitate, de erudiție și nu în ultimul rând, un bun creștin!
Dumnezeu să vă aibă în pază!”

Sursa: Realitatea de Ialomita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.