Update: Primele vesti de la Spitalul Judetean Brasov . Bărbatul este in sala de operație, chirurgie plastica si chirurgie vasculara. Medicii incearcă sa-i salveze piciorul.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, un urs a atacat un vbărbat de 55 de ani, pe o stradă din satul Nemertea, comuna buzoiană Gura Teghii. 

Bărbatul a suferut leziuni compleze femur stâng, fractură femur drept și plăgi mușcate pe membrele superioare. Acesta a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la Spitalul Județean din Brașov.

Bărbatul a fost atacat cand se intorcea de la o altă casă pe care o detine in zonă. Ursul a fost alungat de catre oameni ce treceau intamplator pe acolo cu masinile. Acestia au alungat ursul, au anuntat 112 si au preluat pe om in masina proprie, in intâmpinarea ambulantei.

Bărbatul de 55 de ani a suferit tăni foarte grave la piciorul stâng și a pierdut foarte mult sânge din cauza rănilor de pe brațe, conform informațiilor furnizate de prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea.  
Sursa: Realitatea de Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.