Președintele UMP”Mihai Viteazul” a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor.
 
„13 septembrie este Ziua Pompierilor, o sărbătoare a recunoștinței și a onoarei, o sărbătoare a bucuriei triumfului vieții.
Acești profesioniști curajoși, adevărați eroi ai zilelor noastre, își asumă riscuri zi de zi, gestionând cele mai dificile situații. Prin actiunile complexe desfășurate în sprijinul comunităților pe care le slujesc, pompierii militari formează una dintre structurile de bază ale domeniului securității naționale.
Misiunile lor înseamnă mult mai mult decat stingerea incendiilor, pentru că riscurile și vulnerabilitățile la adresa securității publice s-au diversificat, iar structurile pentru situații de urgență s-au adaptat acestor noi tipuri de misiuni. De aceea, pompierii se situează mereu pe primul loc în încrederea populației.
În lupta pentru salvarea de vieți, în lupta cu minutele, pompierii militari au plătit tributul suprem, fiind un exemplu de curaj și sacrificiu.
De aceea astăzi, gândurile mele se îndreaptă și către cei care și-au dat viața, către eroii pompieri militari căzuți la datorie.
De ziua lor, le urez tuturor pompierilor succes în activitate, rezultate excelente în activitățile pe care le desfășoară zi de zi, să fie sănătoși și puternici!”
a postat Gbriel Oprea pe pagina de socializare.

Sursa: Realitatea Din UNPR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.