O dublă tragedie a zguduit orașul Găești. O mamă de numai 34 de ani s-a spânzurat după ce copilul său de aproape 5 ani s-a înecat în piscina din curtea proprie. Gestul extrem la care a apelat tânăra a șocat întreaga țară.

Se pare că, după ce a aflat că fiul său a decedat, femeia nu a putut concepe viața fără copil și astfel a ajuns șă-și pună capăt zilelor. După mai multe ore de căutări ale polițiștilor și jandarmilor, tânăra mamă a fost găsită spânzurată de un copac, pe un câmp din apropierea locuinței.

Pentru mamă, copilul reprezenta totul. Familia, rudele, prietenii și vecinii cunoșteau că tânăra era o femeie iubitoare și care ținea mult la băiatul său. Femeia și-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil și era foarte fericită alături de fiul ei, dar noaptea trecută totul s-a sfârșit tragic.

În urmă cu aproape o lună, tânăra mamă a postat un mesaj emoționat pe Facebook în care îndemna mamele să aibă grijă de copiii lor, să le ofere atenție și să îi iubească până la ultima suflare, ca și când lumea se va sfârși.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat aceasta pe rețeaua de socializare.

 

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.