Manifestația a început la ora 14, în Piața Universității din Capitală. Oamenii vor merge apoi în fața Guvernului pentru a protesta. Protestul a fost anunțat acum câteva săptămâni, chiar de George Simion. Pe Facebook, mii de oameni au confirmat deja prezența. De câteva zile, orașul este plin de afișe care anunță manifestația. 

Mitingul a început în jurul ore 14 însă prezența este una relativ scăzută. Deși organizatorii nu au aprobare pentru a face un mraș spre Piața Victoriei, protestatarii intenționează să mute acolo protestul.

Mitingul de protest care va avea loc duminică în Piaţa Universităţii va începe la ora 14.00, potrivit unui comunicat al AUR, manifestanţii urmând să ajungă în jurul orei 16.00 în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului.

Potrivit informaţiilor AUR, incepând cu ora 13:00 vor sosi manifestanţii în Piaţa Universităţii. La ora 14:00 se va intona imnul Naţional, acesta fiind îceputul protestului.

La ora 15:00 va avea loc plecarea coloanei de protestatari spre Piaţa Victoriei iar la ora 16:00, coloana de protestatatari va intra în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului. 

AUR precizează că protestul se va încheia la miezul nopţii. 

Sursa foto: captura Facebook

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.