Bancomatul de la Pavilionul expozițional din Constanța a fost noaptea trecută ținta hoților care l-au aruncat în aer.  Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost prinși de polițiști. Cei doi sunt bănuiți că au dat o lovitură similară pe 18 noiembrie, în comuna Castelu.

Ce spun polițiștii:

„În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. 

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia,”transmite IPJ Constanta..

În prezent, cei doi suspecți se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale

UPFATE

„Direcţia de Pază a judeţului Constanţa asigură securitatea Pavilionul Expoziţional Constanţa cu trei posturi de pază, formată din personal nepurtător de armament. În interiorul obiectivului, cele trei posturi sunt dispuse la fiecare intrare a pavilionului. Bancomatul asupra căruia au acţionat hoţii se află la intrarea principală, dinspre bulevardul Mamaia. În jurul orei 03,35, angajatul Direcţiei de Pază, care asigura paza intrării principale, a auzit explozia, după care a ieşit afară. Acesta a fost momentul în care persoane necunoscute aflate în fata obiectivului au fugit. Angajatul, conform procedurilor de lucru, a anunţat poliţia, ulterior chemând în sprijin şi echipajul de intervenţie al direcţiei”, a transmis Consiliul Județean  Constanţa.

Citiți și  Bancomat aruncat în aer în Castelu 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.