Un bărbat care plecase de acasă luni a fost găsit, ieri, într-o livadă. Se afla în șoc hipotermic și cu arsuri de gradul I și II pe membrele superioare și inferioare.

Dispărut de acasă de două zile, bărbatul, ca să supraviețuiască și-a dat foc la haine, dar a suferit arsuri grave pe corp. Acesta a fost descoperit de autorități într-o livadă din localitate.

Potrivit IJP Dâmbovița, la căutarea lui au participat polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, alături de efective de la Serviciul de Investigații Criminale, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, reprezentanți de la primăria din localitate, voluntari, jandarmi și pompieri.

Miercuri în jurul orei 12:20, pompieri de la Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD au acționat la solicitarea IPJ Dâmbovița, în cadrul misiunii pentru căutarea unei persoane în localitatea Malul cu Flori.

Conform ISU Dâmbovița, după aproximativ 2 ore și jumătate echipajele constituite pentru căutare au găsit persoana dispărută. Aceasta era conștientă, cooperantă, prezenta șoc hipotermic și arsuri de gradul I și II pe membrele superioare și inferioare.

Bărbatul de 52 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Târgoviște pentru îngrijiri de specialitate.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.