Este alertă maximă în Maramureș, după ce un ucrainean a sunat la 112 și a spus că prietenul lui a fost răpit de trei bărbați înarmați la Sighetu Marmației. Atacatorii sunt acum căutați de oamenii legii. 

UPDATE: Bărbatul ucrainean răpit în Sighetul Marmației a fost confundat cu o altă persoană! Polițiștii îi caută pe răpitori

Un bărbat ar fi fost răpit de mai multe persoane înarmate! Este dat în urmărire națională un autoturism BMW de culoare neagră, geamuri fumurii. Polițiștii sigheteni l-au audiat pe ucraineanul „răpit” și așa au aflat întreagă poveste, potrivit vasiledale.ro.

Trei cetățeni ucraineni s-au dus cu un autoturism la un bloc din Sighetu Marmației. Acolo și-au așteptat alți doi amici, toți ucraineni să coboare din apartament. Celor doi li s-a spus să urce în mașînă. Unul dintre aceștia ar fi refuzat. Pe celălalt l-au lovit peste față de unul dintre cei trei. În cele din urmă a urcat în autoturismul BMW.

Pe drum și-au dat seama că într-adevăr cel lovit nu ar fi cine credeau ei. L-au dus în zona Grădina Morii unde l-au lăsat, la cererea lui. Acolo a fost găsit ucraineanul consumând băuturi alcoolice cu alți tovarăși.

Celălalt ucrainean care nu a urcat în mașînă s-a dus la un amic, tot ucrainean, pe care l-a rugat să sune la 112 și să spună că i-a fost răpit amicul de trei cetățeni ucraineni înarmați. Acesta așa a făcut și astfel s-a apelat Serviciul Unic 112.

Până în acest moment, polițiștii i-au identificat pe ucraineanul care a apelat 112, un bărbat în vârstă de 55 ani, pe ucraineanul găsit în Grădina Morii în vârstă de 39 ani, și pe ucraineanul care nu a urcat în mașînă, în vârstă de 38 de ani.

Ceilalți trei ucraineni din autoturism BMW sunt dați în urmărire, ei nefiind găsiți până la această ora.

 

Sursa: Realitatea de Maramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.