Fiul lui Victor Pițurcă a venit la sediul DNA pentru a fi audiat. În același timp a fost adus și tatăl său la DNA pentru noi audieri, după ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore.

Deși inițial se vehiculase informația că fiul lui Victor Pițurcă ar fi plecat din țară, acesta s-a prezentat marți dimineața la sediul DNA pentru audieri. Tot în același timp a fost adus și Victor Pițurcă din nou la sediul DNA după ce acesta fusese reținut 24 de ore.

Fostul selecționer al României Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii DNA, alături de șeful Romarm. Cei doi sunt cercetați într-un dosar privind achiziția de utilaje pentru producția de măști de protecție. Pițurcă ar fi vândut companiei de stat șapte utilaje neconforme de produs măști, iar prejudiciul e de peste opt milioane de lei. 

Victor Pițurcă a dat explicații în fața procurorilor ore bune. Asta după ce DNA l-a depistat că a încheiat, prin firma fiului său, două contracte bănoase cu Romarm, compania statului. Pițurcă s-ar fi angajat să livreze șapte utilaje de produs măști de protecție.

Gabriel Țuțu, în calitate de director general, este însă principalul suspect din dosar, după ce a acceptat utilajele neconforme și a adus societății un prejudiciu de peste 8,6 milioane de lei.

 

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.