Spitalul ucide, iar sistemul acoperă! Sunt acuzațiile grave lansate de un tânăr care și-a pierdut soția la scurt timp după naștere. Andreea, în vârstă de 31 de ani, a murit la două luni după ce a dat viață unei fetițe. Medicii legiști spun că maioneza ar fi cauza decesului dar există inicii că infecțiile intraspitalicești ar fi ucis-o pe tânăra mămică. Este cazul halucinant pe care Realitatea PLUS l-a prezentat în exclusivitate la „România Suverană”, cu Alexandra Păcuraru. Soțul Andreei a cerut public ministrului Rafila un răspuns pentru moartea mamei fetiței sale. După ȘASE ANI în care dosarul a fost trecut de la un procuror la altul, nimeni nu este tras la răspundere. 

În noiembrie 2016, Anelise, fetița familiei Matei, se naște. Mama ei, ființa care trebuia să o protejeze, să o apere, să o încălzească și să o hrănească, moare în spital după doar două luni.

Andreea a avut trigliceridele de 9 ori peste limita maximă. George Curcă, directorul Institutului de Medicină Legală, a spus că Andreea a murit de pancreatită pentru că a mâncat „prea multă maioneză”.

Polițiști, procurori, medici, legiști și Ministerul Sănătății. Pe toți i-a întrebat Alexandru timp de 6 ani, însă nimeni nu îi poate spune cine este vinovat de moartea soției sale.

Povestea copilei care privește către cer. Mama sa a fost ucisă de bacteriile din spital

Dosarul abia dacă a fost deschis în cei 6 ani, iar după 3 procurori și alți 3 polițiști schimbați, foile încă rămân cu praful pe ele. Tânăra mamă de 31 de ani nu a apucat să își vadă viața împlinită alături de fiica ei pentru că spitalul, care trebuia să o salveze, o ucide. Infecțiile nosocomiale produc o altă dramă, o altă tragedie care nu poate fi iertată, iar după 6 ani nimeni nu este tras la răspundere. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.