Noi ciocniri violente între suporteri înainte de derby-ul CSA Steaua București și FC Dinamo. Fanii s-au încăierat lângă stadionul Ghencea, iar trupele speciale au intervenit de urgență. Jandarmii călare au intrat în ultrași.

Deși altercații au loc în mod constant, Jandarmeria transmiste că totul se află sub control.

„Jandarmeria Capitalei și celelalte instituții iau măsuri pentru deplasarea în condiții de siguranță a suporterior. Activitatea este în dinamică. Vom reveni cu precizări punctuale referitoare la evenimente. Măsurile pe care le luăm sunt pentru prevenirea orcăror situații. Sunt forțe suficiente pentru gestionrea evenimentului”, a spus locotenent – colonel Vornicu Mihai – Serviciul Informare, Relații Publice și cu Publicul Jandarmeria București.

Cea mai recentă altercație a avut loc în jurul stadionului, pe strada Brașov.

„Pe timpul deplasării suporterilor dinamoviști, în zona intersecției șos. Brașov cu bd. Drumul Taberei, un grup de suporteri ai echipei CSA Steaua s-a apropiat de aceștia cu intenția vădită de a-i provoca. Jandarmii au intervenit prompt și i-au îndepărtat.

De asemenea, până în acest moment niciun jandarm nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis Jandarmeria.

Peste 900 de jandarmi au fost mobilizați. Suporterii echipelor Steaua și Dinamo au folosit petarde și fumigene, chiar în prezența jandarmilor. Traficul a fost blocat în zonă.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.