Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, prezent duminică, 19 mai, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, prin care AUR își prezintă candidații la alegerile din data de 9 iunie, a subliniat importanța acestor alegeri și diferențele dintre ceea ce fac cei ce ne conduc de 34 de ani și AUR.

”Dragi maramureșeni, aveți putere, puteți să reacționați, știți să o faceți!. Sunteți oameni de piatră, sunteți oameni de suflet, sunteți oameni din stirpea celor care au fost întotdeauna în apărerea libertății și a tradiției pe aceste meleaguri. Sunteți nobili din naștere, sunteți poate singura parte a poporului român care v-ați înnobilat de unii singuri. Și asta e mare lucru. De aceea, poate, sau e sigur asta, din punctul meu de vedere, de aceea, dumneavoastră, maramureșenii, sunteți avangarda mișcării de renaștere națională a cărei expresie politică este Partidul AUR. Vă mulțumesc pentru efortul pe care îl faceți. Vă îmbrățișez pe toți cu inima și știu cât efort, câte sacrificii, câte renunțări stau în spatele muncii dumneavoastră care fac posibilă această mișcare și fac posibil acest fenomen care este Alianța pentru Unirea Românilor”, a spus, în deschiderea discursului său, liderul senatorilor AUR.

Candidat la alegerile europarlamentate din date de 9 iunie, Claudiu Târziu a continuat:

”Iubiți frații, în fața noastră avem o dată, 9 iunie. Unii ar spune că e ceva obișnuit. Cei de la putere s-au silit să facă din ea o dată oarecare, care să nu fie precedată de niciun fel de dezbatere autentică în societatea românească. Pentru că altfel, ar fi aflat mai mulți români, cu ceea ce ne confruntăm. Ce vine din apus, răul care se clocește la Bruxelles și care vine peste noi și are cale deschisă de la București, de către Ciucă, Ciolacu și Iohannis.  Ei nu vor să știți că ni se pregătesc lucruri grave. Că Uniunea Europeană este amenințată de chiar cei care o diriguiesc, de cei care o conduc, să devină o nouă URSS, o nouă închisoare a popoarelor, în care libertățile și drepturile noastre să dispară. Vi se pare aberant? Este adevărul pur. Vedeți și dumneavoastră, pas cu pas, vorba unuia care vorbește foarte puțin și face nimic… Pas cu pas se îndreaptă spre acest proiect. În loc ca Uniunea Europeană să rămână, așa cum au gândit-o fondatorii ei, un spațiu al păcii și al prosperității, un spațiu de conlucrare între națiuni suverane și creștine, astăzi tot mai mult este un soi de suprastat care se vrea cu un guvern unic, o armată unică, o politică externă unică, care să hotărască asupra vieților noastre, asupra sănătății noastre, asupra educației generațiilor noi.  Și o fac. Comisia Europeană și Organizația Mondială a Sănătății au semnat un document prin care ni se condiționează libertatea de călătorie printr-un document care să ateste starea noastră de sănătate. Vă aduceți aminte că la fel se întâmpla cu Certificatul Verde în timpul pandemiei? Am trecut de acel episod și cei mai mulți dintre dumneavoastră poate că au uitat”.

”Ne-am apărat atunci libertatea și mulți cred că n-am făcut mare lucru. Ce a făcut AUR în Parlament? Dacă ar fi făcut acela, un singur lucru, acesta, să apere sănătatea și viața românilor și e destul pentru un partid de opoziție cu doar 10% reprezentare în Parlament. Dar am făcut mai mult de atât. Însă acesta este cel mai important lucru. Pentru că i-am salvat pe mulți români de la moarte opunându-ne acestui certificat verde care ne interzicea să mergem la locul de muncă, să intrăm într-un magazin, să ne întâlnim cu prietenii, dacă nu ne injectam cu un ser care s-a dovedit ucigaș”, a mai spus Claudiu Târziu.

Referindu-se la importanța alegerilor de luna viitoare pentru viitorul nostru, Claudiu Târziu a precizat:

”Astăzi, mințile copiilor noștri sunt deformate printr-o educație ideologizată venită de la Bruxelles, o educație care ne spune, ne rescrie istoria, o educație care vrea să transforme anormalitatea în normalitate și viceversa. Să acceptăm căsătoriile între homosexuali, să acceptăm adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali, să acceptăm propaganda aceasta mizerabilă LGBT și nu doar să acceptăm, ci să ne asumăm. Până într-acolo încât o să ajungem ca în țările nordice, dacă preoții vor refuza să oficieze astfel de zise căsătorii între persoane de același sex, să fie pedepsiți. Ne amenință. Ei conduc prin frică, cum au încercat în exercițiu de supunere care se numește Plandemie, Plandemia de COVID, încearcă pe mai departe. Acum ne amenință cu războiul. Dar nu doar că ne amenință cu războiul. Sunt gata să ne bage în război. România este obligată de Bruxelles să cedeze sistemele de apărare antiaeriană pe care le-a plătit cu bani grei, cu miliarde de dolari. Să cedeze Ucrainei, care are mai multe nevoie de ele. Dar noi nu avem nevoie? Dar dacă războiul se extinde, așa cum amenință, dar dacă războiul chiar devine unul planetar pentru că Macron, care conduce Franța, și Borrell, care conduce politica externă a Uniunii Europene, îi ațâță pe Putin și îl amenință, iar acesta amenință la rândul lui cu un război nuclear. Vedeți dumneavoastră, despre lucrurile acestea ei vor să nu vorbim!

Și, de aceea au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare. Ca mesajul să se dilueze. Să vorbim despre țevi, despre canalizare, dar nu despre lucrurile care îi afectează mult mai mult pe toți românii. Aceste dictate ideologice care vin de la Bruxelles și sunt implementate cu sârg la București, ne afectează până în măduva oaselor acestui neam.

Fiecare sat, fiecare oraș, fiecare județ, va suferi de pe urma acestor dictate ideologice. Dar dumneavoastră nu trebuie să știți despre ele, dumneavoastră trebuie să credeți că totul e lapte și miere la Bruxelles, să nu trimiteți acolo o oaste care să vă apere interesele, să fiți corect politici și să acceptați tot ce vine ca pe un dar. Și eventual să fiți mulțumiți că mai aveți dreptul să votați. Încă!”.

”Dragi prieteni, nu putem admite așa ceva! Împotriva României cresc forțele răului. Ele sunt hrănite chiar din interior. Aceste forțe ale răului poartă nume: PSD, PNL, USR, UDMR. Sunt toate atâtea chipuri ale răului. Liderii lor nu sunt altceva decât conducătorii acestor trupe de jefuitori, de ticăloși care umilesc România, de vânzători de țară. Nu putem răbda așa ceva! Nu putem accepta să ni se întâmple toate acestea fără să ridicăm un steag. Fără să ne opunem! Întâlnirea noastră de astăzi, într-o duminică superbă la Baia Mare, nu este doar un miting electoral. Nu este o întâlnire între prieteni politici și atât, ci este un moment în care să ne încărcăm cu toată puterea unii de la ceilalți și să pornim în luptă, pentru că Maramureșul este avangarda oastei naționale. Atât să țineți minte, vă rog frumos. Nici un pas înapoi! Pe 9 iunie, 5 buletine de vot, câte o ștampilă pe sigla AUR pe fiecare buletin de vot! Împreună suntem oastea dumneavoastră, împreună cu dumneavoastră vom reuși să eliberăm România, să o reconstruim și să readucem în Europa normalitatea!”, a conchis Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

 

Sursa: Realitatea din AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.