Astăzi, vremea va fi în general instabilă. În jumătatea de nord a teritoriului și local în rest vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelii și grindină. 

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 32 de grade, cu cele mai mari valori în Bărăgan și Dobrogea continentală.

În București, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice în scădere. Cerul va fi variabil și cu o probabilitate mai mare după-amiaza vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade. 

La munte, vremea va fi în general instabilă și vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp. Valorile termice vor fi în scădere ușoară.

La mare, vremea va fi caldă, în general frumoasă ziua. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când, trecător vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 19…20 de grade. 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.