Jurnalista Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel”, a comentat, marți, documentul-bombă intrat în posesia Realitatea PLUS, potrivit căruia Poliția cercetează din 2023 presupusa colaborare a lui Nicușor Dan cu Securitatea. 

„Va scapa din vedere un lucru esential, si anume faptul ca dl. Nicusor Dan nu ar fi putut sa depuna plangere in anul 2023 pentru ca a anunta ca depune plangere a doua zi dupa ce a aparut documentul. Deci, daca dl. Nicusor Dan ar fi fost santajat cu documentul, insemna ca a ascuns acest lucru si abia dupa ce a aparut public a facut aceasta plangere. Intrebarea este cine a facut plangerea in 2023? Cine a ascuns existenta acestui document? Daca Nicusor Dan a stiut, de ce a tinut ascuns acest lucru daca nu avea nimic de ascuns?

Mai mult de atat, faptul ca cei de la Politie ne cer noua sa ne devoalam sursele mi se pare o imixtiune grava in activitatea jurnalistica. Este inadmisibil asa ceva. Noi niciodata nu o sa putem sa spunem sursele, mai ales ca acest document a circulat pe „N” grupuri. Eu l-am primit – am si spus in ziua respectiva – din mai multe locuri, de la oameni care nu aveau nicio legatura cu politica. Deci, mi se pare chiar si o incercare de intimidare.

Noi dezvăluiri EXCLUSIVE despre dosarul de INFORMATOR al lui Nicușor Dan. Gelu Vișan: Documentul e AUTENTIC

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.