Lovitură devastatoare pentru primărița-rezist. S-a încheiat numărătoarea voturilor la Sectorul 1, anunță președintele Autorității Electorale Permanente Toni Greblă. Potrivit ultimelor date, candidatul PNL-PSD la șefia sectorului 1 a câștigat cu peste 600 de voturi în fața lui Clotilde Armand. În continuare se fac numărători la sectoarele 2, 3 și 4. Atât Clotilde, cât și Mihaiu susțin că au făcut plangeri penale, despre care, însă procurorii spun că nu există. 

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea formulată de Clotilde Armand privind anularea alegerilor din Sectorul 1, București. Armand a invocat presupuse fraude în întocmirea proceselor verbale de constatare a rezultatelor votului din secțiile de votare, solicitând repetarea alegerilor.

După examinarea cererii și a dovezilor prezentate, Biroul Electoral Central a decis să respingă solicitarea lui Armand. BEC a concluzionat că nu există suficiente dovezi care să susțină acuzațiile de fraudă și că procesul electoral s-a desfășurat conform reglementărilor legale în vigoare.

Scandalul pentru funcția de primar al Sectorului 1 este departe de a se încheia. Clotilde Armand ar fi mers în toiul nopții la ambasada Statelor Unite pentru a cere ajutor. Primărița rezist nu poate accepta înfrângerea și caută soluții disperate pentru a reuși să întoarcă voturile în favoarea sa.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.