Albania – Spania s-a terminat 0-1, în vreme ce croații și italienii au remizat 1-1.

Croația și Italia au terminat la egalitate, 1-1, în ultima etapă din grupa B. Primul gol al meciului a fost marcat de căpitanul Luka Modric, în minutul 55. Mijlocașul lui Real Madrid a șutat sub bară din careul italienilor, după ce portarul Gianluigi Donnarumma a respins în față o lovitură de cap trimisă de Ante Budimir.

Cu un minut înaintea marcării golului, portarul italian legitimat la Paris Saint Germain a apărat un penalty executat de același Luka Modric.

Italienii au egalat în minutul 8 al prelungirilor, practic, la ultima fază a meciului. În urma unui atac cu toate liniile, fundașul central Riccardo Calafiori a ajung la 30 de metri de poarta croată, de unde a trimis o pasă în stânga, spre Mattia Zaccagni. Extrema lui Lazio o șutat superb, fără preluare, mingea care abia intrase în careul croaților. Balonul s-a dus la colțul lung, fără nicio șansă pentru portarul Dominik Livaković.

Albania – Spania, 0-1

În celălalt meci, Spania, deja sigură de primul loc în grupa B, a trimis în în fața Albaniei jucătorii care au început pe bancă în primele două meciuri.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 13, prin Ferran Torres. Extrema Barcelonei a fructificat o pasă trimisă în spatele apărării albaneze de Dani Olmo, mijlocaș la Leipzig.

Clasamentul grupei B

În urma acestor rezultate, Spania a terminat grupa B cu 3 victorii în 3 meciuri, și fără gol primit. Așadar, va merge în optimi cu 9 puncte, maximum posibil.

Cu egalul smuls Croației în ultimul minut, Italia a terminat locul secund, cu 4 puncte, asigurându-și un loc în fazele eliminatorii.

Croația a adunat doar două puncte și are șanse minime să prindă un loc în optimi.

Clasamentul grupei B este încheiat de Albania, care a strâns un singur punct.

Meciurile Albania – Spania și Croația – Italia au fost transmise LIVE TEXT de UEFA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.