O tânără de 17 ani și un bărbat de 24 de ani au fost găsiți decedați într-o cameră a unui hotel din Sectorul 6 al Capitalei. Din primele date ale anchetei, se pare că bărbatul a ucis-o pe tânără, iar ulterior s-a sinucis.

Potrivit Poliției Capitalei, în data de 25 iunie 2024, Secția 20 Poliție a fost sesizată în jurul orei 12:00, printr-un apel la numărul de urgență 112, de către o angajată a hotelului, care a raportat că în una dintre camere se află două persoane ce prezintă urme evidente de agresiune. La fața locului s-au deplasat imediat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor. Din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a salva viețile celor doi, constatând decesul atât al bărbatului, cât și al tinerei.

În urma cercetărilor preliminare efectuate la locul tragediei, s-a stabilit că bărbatul de 24 de ani a ucis-o pe tânără, după care s-a sinucis. Autoritățile nu au oferit încă detalii despre motivele care au condus la acest act violent, însă cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, pentru a elucida toate circumstanțele evenimentului.

Trupurile neînsuflețite ale celor două victime au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, unde vor fi supuse necropsiei. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.