Pompierii ISU București-Ilfov (ISU B-IF) au fost solicitați să intervină de urgență pe pista Aerodromului Clinceni, unde a avut loc un accident grav de parașutism. O persoană a căzut cu parașuta la aterizare și a necesitat asistență medicală imediată. Misiunea salvatorilor este în plină desfășurare.

Conform primelor informații, incidentul s-a produs în urma unui zbor de agrement. Surse Realitatea Plus au informat că victima este un bărbat de 42 de ani, care ar fi efectuat un viraj prea aproape de sol, rezultând într-o cădere violentă. În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni grave.

La fața locului, pompierii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru a transporta victima la Spitalul Floreasca. În acest moment, bărbatul este intubat și inconștient, iar starea sa este critică.

Surse din cadrul Realitatea Plus au menționat că parașutistul nu era afiliat Aeroclubului Român, ci desfășura activitatea prin intermediul unei companii private. Aceasta ridică întrebări suplimentare cu privire la măsurile de siguranță și pregătirea implicată în zborurile de agrement organizate de companiile private.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.