Marcel Șerbuc, bărbatul acuzat că a ucis-o pe fetița concubinei sale și i-a ascuns trupul în lada unei canapele, a primit o condamnare definitivă de 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și tâlhărie, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

Curtea de Apel București a confirmat, în mod unanim, hotărârea Tribunalului București din luna aprilie. Mama fetiței ucise, Simona Monica Iftimovici, a ales să nu se implice ca parte civilă în acest caz. Pe de altă parte, instanța a decis ca Marcel Șerbuc să plătească despăgubiri tatălui biologic al fetiței în valoare de 80.000 de euro, precum și fratelui vitreg suma de 15.000 euro.

Cazul care a șocat România

În data de 3 iunie 2023, proprietarul unui apartament din București a alertat Secția 16 de Poliție cu privire la descoperirea unui sac de plastic care emana un miros puternic de putrefacție în lada canapelei. Deși inițial s-a crezut că victima este o femeie, o expertiză efectuată la INML a confirmat că persoana decedată era o minoră în vârstă de 12 ani. Identificarea s-a făcut prin compararea profilului genetic al fetei cu cel al tatălui ei biologic, care raportase dispariția copilei la începutul lunii mai. Fata locuia cu mama sa și concubinul acesteia, Marcel Șerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

O înregistrare între mamă și concubin a ieșit la iveală în spațiul public, în care Marcel Șerbuc a susținut că nu a avut intenția să-i facă rău fetiței, dar că a avut un conflict spontan cu aceasta, culminând cu un incident în baie în care fata s-ar fi lovit la cap. După tragicul eveniment, mama și concubinul său au fugit din țară, fiind ulterior localizați. Femeia a fost găsită în Spania, în timp ce concubinul a fost reținut în Olanda și extrădat în România în august 2023.

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.