Echipa națională de fotbal a României a revenit acasă după o performanță remarcabilă la Campionatul European – EURO 2024, unde a ajuns până în faza optimilor de finală. Jucătorii au fost întâmpinați cu entuziasm și căldură de câteva sute de suporteri la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, cantonamentul tradițional al primei reprezentative, miercuri noaptea.

Întoarcerea echipei naționale de fotbal a României de la EURO 2024 a fost marcată de o primire emoționantă și călduroasă la Mogoșoaia. Suporterii au demonstrat, încă o dată, că sunt alături de echipă în orice circumstanțe. Performanța la campionatul european rămâne un capitol important în istoria recentă a fotbalului românesc.

Îmbrăcați în tricouri galbene și fluturând steaguri tricolore, fanii au așteptat cu nerăbdare sosirea echipei, chiar dacă ora era una târzie. Avionul care a transportat echipa națională trebuia să aterizeze inițial la ora 23:20, însă din cauza unor probleme tehnice a plecat cu întârziere din Frankfurt și a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni la ora 1:00. Autocarul echipei a fost primit cu urale la Mogoșoaia în jurul orei 1:45, moment în care mulțimea a scandat „România, România” și „Suntem mândri de voi”.

La București au ajuns doar 16 din cei 26 de jucători care au făcut parte din lotul echipei naționale pentru EURO 2024. Restul au plecat din Germania direct în vacanță sau la cluburile lor, unde au început deja pregătirile pentru noul sezon competițional. Pe stadionul central al bazei de la Mogoșoaia, jucătorii și membrii staff-ului tehnic au fost aplaudați și aclamați, iar numele lor au fost scandate de suporteri în repetate rânduri.

Fanii și-au arătat încă o dată atașamentul și susținerea față de echipă, primindu-i cu multă căldură, chiar dacă rezultatul ultimei partide, cea cu Olanda, încheiată cu scorul de 3-0, nu a fost cel așteptat. Atmosfera a fost una de sărbătoare și recunoștință pentru efortul și dedicația arătată de echipă pe parcursul competiției.

Performanța echipei naționale la EURO 2024, deși nu a culminat cu o victorie finală, a fost un motiv de mândrie pentru fanii români. Atingerea optimilor de finală a demonstrat progresul și potențialul fotbalului românesc pe scena europeană. Suporterii au subliniat importanța susținerii echipei, indiferent de rezultate, și au rămas optimiști pentru viitoarele competiții.

 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.