Fostul deputat Marian Zlotea a făcut dezvăluiri incredibile despre ascensiunea Statului Paralel. Fostul demnitar din cercul restrâns al lui Traian Băsescu rupe tăcerea cu noua sa carte plină de dezvăluiri. 

În paginile din „Democrația Neagră”, Zlotea demască jocurile făcute de grupurile de putere care manevrează nu doar parlamentarii, dar și serviciile. 

Zlotea susține că anumiți oameni de afaceri au tras sfori în campanii și au stat la aceeași masă cu ofițerii acoperiți care trăgeau sforile în sistem. 

 
 

„Am scris exact cum am văzut eu lucrurile și cum s-au desfășurat și ce înseamnă „o bună organizare” sub conducerea statului paralel. Mecanismele de organizare, așa cum au fost ele. 

Grupul de care vorbim este un grup foarte puternic, foarte periculos.

 
 

Vorbim de un grup cu foarte mulți bani, vorbim de un grup care a acaparat tot ce se putea acapara.

Faptul că Diacomatu a fost adus de domnul Atanasiu eu am spus doar adevărul acolo cum s-a întâmplat. Și eu am fost surprins ce a căutat acel pahar de vin în capul domnului general (Florian Coldea – incidentul de la UNTOLD Dubai, n.r.)”, a dezvăluit, luni seara, în emisiunea Culisele Statului Paralel, fostul deputat Marian Zlotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.