Florian Coldea ar fi investit banii din trafic de influență în imobiliare. Din sumele uriașe obținute în urma consultanței pentru care astăzi este cercetat de Direcția Națională Anticorupție, generalul Coldea și-ar fi achiziționat mai multe imobile de lux. Printre acestea se numără și o vilă de lux în care generalul ar urma să se mute chiar în perioada următoare. Se pare că proprietatea este evaluată la peste un milion și jumătate de euro. 

Florian Coldea, generalul anchetat acum de DNA, a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani. Cea mai importantă piesă din portofoliul său este o vilă de peste 1 milion și jumătate de euro în care ar urma să se mute.

Cu atât este scoasă la vânzare o proprietate identică celei pe care generalul negru a cumpărat-o într-un ansamblu de lux din Pipera. Aici sunt șapte vile de acest fel, cu cinci dormitoare, patru băi, aproape 600 de metri pătrați construiți și o grădină de aproape 1.000 de metri pătrați.

 
 

Dezvoltatorul îl cunoaște bine pe Florian Coldea. Este vorba despre Dan Nicolae Popoviciu, nepotul lui Puiu Popoviciu. Acesta din urmă ar fi chiar vecinul lui Coldea în ansamblul din Pipera în care Coldea stă în prezent cu chirie.

În plus, în septembrie 2022, Coldea a cumpărat un apartament de lux și în celebra zonă a Nordului, lângă Parcul Herăstrău. Locuința are 100 metri pătrați și ar fi costat aproximativ 300.000 euro.

 
 

Iar la sfârșitul anului 2022, Florian Coldea și soția au mai cumpărat și două parcele de pădure într-o localitate din județul Sălaj în suprafață totală de teren forestier de peste 78.000 de metri pătrați.

Interesantă este și achiziția din 2023 a unei vile din cartierul Cotroceni, cu o suprafață de 256 metri pătrați. Tranzacția s-ar fi făcut fără credit bancar.

Iar investițiile imobiliare ale generalului Coldea nu se opresc aici. Dorin Cocoș a dezvăluit că acesta ar mai avea o vilă la Snagov, construită de o firmă pe care ar fi protejat-o și căreia i-ar fi procurat lucrări cu statul. Este vorba despre compania lui Petre Badea. Dorin Cocoș a susținut că relația dintre Coldea și firma lui Badea este una de notorietate în regimul Băsescu. Fostul șef al RA-APPS, Georgian Surdu, un apropiat al fostului cuplu Udrea – Cocoș, îi dădea lucrările lui Badea la cererea lui Coldea. 

 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.