Duminică, în cartierul Colentina din București, pe strada Lanului, a avut loc un incendiu devastator care a lăsat șapte familii fără adăpost. Flăcările violente au distrus locuințele, lăsând în urmă un peisaj dezastruos și vieți schimbate pentru totdeauna.

În exclusivitate pentru realitateadebucuresti.net, una dintre persoanele afectate de incendiu a oferit o declarație cutremurătoare: „Până la acest moment nu ne-a contactat nimeni de la primărie. Am fost noi la primărie să solicităm ajutor, dar de acolo ne-au trimis pe strada Olari la un departament care aparține de Primăria Sectorului 2 în caz de urgențe și de acolo ne-au trimis la asistența socială. Într-un final, ni s-a zis \”să așteptăm\”.”

Imaginile surprinse la fața locului sunt de-a dreptul șocante, reflectând amploarea dezastrului. Fotografiile și filmările realizate la locul tragediei evidențiază impactul emoțional și material al incendiului. Acestea ilustrează nu doar pagubele materiale, ci și disperarea și neputința celor rămași fără adăpost.

În aceste momente de criză, solidaritatea comunității și intervenția rapidă a autorităților sunt esențiale pentru a oferi un sprijin real celor rămași fără locuințe. 

Ne exprimăm solidaritatea cu familiile afectate și sperăm ca ajutorul să ajungă cât mai curând la cei care au atâta nevoie de el.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

 

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.