Ana Maria Păcuraru a trecut prin clipe de coșmar, la întoarcerea din vacanța din Bali. Jurnalista Realitatea PLUS a ajuns la spital acuzând stări de rău și tulburări digestive. 

Experiența pe care a vrut s-o trăiască într-o vacanță exotică în Bali a trimis-o pe Ana Maria Păcuraru direct pe patul de spital, la întoarcerea acasă. 

Ana Maria Păcuraru mărturisește, într-o postare pe Facebook, că a vrut să experimenteze și mâncarea locală, însă, după ce în spațiul public au apărut informații despre frigăruile din carne de câine care au fost descoperite la comercializare în Bali, a luat în calcul și posibilitatea să fi consumat o astfel de grozăvie… 

 
 

„Din Bali, la spital – când vacanța se transformă în aventură! 

După 12 zile de vis în Bali, unde totul a fost perfect, am aterizat în București și am ajuns direct la spital, pe perfuzii. Stări de rău și tulburări digestive – ce combo de final de vacanță! 

 
 

Și azi, soțul meu îmi trimite un articol: [Frigărui din carne de câine descoperite într-o stațiune frecventată de români]. Oare asta am pățit și eu? 

Frigărui din carne de câine, descoperite într-o stațiune frecventată de turiștii români. Autoritățile au intervenit de urgență

Sincer, ne-am aventurat și am vrut să mâncăm precum localnicii. Oare am mâncat bucăți de câine? 

Mă apucă râsul, dar și plânsul. Momentan, încă trăiesc la Spitalul „Matei Balș””  și sper ca luni să revin la emisiune și să nu încep să latru din cauza frigăruilor de câine din Bali! 

Cine zice că vacanțele sunt doar relaxare, sigur n-a fost cu mine în Bali!”, scrie jurnalista Ana Maria Păcuraru, pe Facebook.

 
 

 
 
 

Sursa: Realitatea Star

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.