În weekendul 27-28 iulie, bucureștenii sunt așteptați la diverse evenimente, concerte, spectacole și expoziții.

Cei care își petrec weekendul acesta în București se pot bucura de tot felul de surprize ce îi vor face să se simtă ca într-o scurtă vacanță. Iată evenimentele la care sunteți așteptați alături de cei dragi:

Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă Urbană

Concerte live, spectacole de acrobaţii, ateliere şi concursuri vor avea loc, la sfârşitul acestei săptămâni, pe Calea Victoriei, în cadrul evenimentului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă Urbană”.

Weekend sessions

Weekend Sessions și Muzeul Municipiului București au plăcerea de a vă invita la ultimele evenimente din sezonul de vară, găzduite în spațiile Palatului Suțu, transmite București FM.

Vezi programul evenimentelor aici.

Spectacol cu drone la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii

Performanţa olimpică a sportivilor români va fi sărbătorită, începând din 26 iulie, prin show-uri de apă, muzică şi lumini, la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, din Bucureşti.

În weekend-ul 26, 27 şi 28 iulie, vizitatorii Fântânilor Urbane vor putea vedea şi spectacole cu peste 150 de drone, care vor reprezenta disciplinele sportive care au adus glorie olimpică României.

Găsiți detalii despre program aici.

Stagiunea Muzicală Estivală

În parcul „Alexandru Ioan Cuza” are loc o noua ediție a Stagiunii Muzicale Estivale. Concertele au loc în fiecare vineri, sâmbătă și duminică de la ora 20:30, la foișorul de piatră din parc.

Vezi aici calendarul evenimentului.

Concert Alina Manole, la Palatul Bragadiru

Nume de marcă al scenei folk, Alina Manole aduce blândele sonorităţi de pe albumul Luna Pătrată, dar şi de pe alte materiale reper din cariera sa, într-un concert special, programat pe 26 iulie la Palatul Bragadiru – Grădina Urbană, în aer liber, de la ora 20:00.

Detalii despre concert se pot găsi aici.

Expoziția „Mașinile Bucureștilor – Interbelicele Orașului”

O expoziție marca Retromobil Club România, în parteneriat cu Asociația Casa Majestății Sale, are loc în grădina Palatului Elisabeta din Parcul Herăstrău. Expoziția-eveniment „Mașinile Bucureștilor – Interbelicele Orașului” va putea fi admirată până în luna septembrie a acestui an.

Detalii despre expoziție găsiți aici.

Expoziția „Cititorul – O nouă specie pe cale de dispariţie”

Expoziţia temporară de statui vii intitulată „Cititorul – O nouă specie pe cale de dispariţie” se deschide la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Aceasta va putea fi vizitată sâmbătă şi duminică (27-28 iulie), între orele 12.00-18.00.

Expoziția pune la dispoziția vizitatorilor atât informații despre obiceiurile și principalele caracteristici ale acestor specii, cât și reduceri și recomandări de cărți.

Zilele unteatru

unteatru, unul dintre cele mai longevive teatre private bucureștene, împlinește anul acesta 14 ani de la înființare. Aniversarea va fi marcată prin Zilele unteatru, care vor avea loc la Amfiteatrul TNB.

Vezi aici programul spectacolelor pe zile.

Biblioteca la firul ierbii

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) vă invită la Biblioteca la firul ierbii, un proiect dedicat copiilor care îşi petrec vacanţa de vară în Capitală.

Proiectul reunește o serie de evenimente cultural-educative, captivante și interactive, care au ca scop încurajarea creativității și dezvoltarea imaginației, în rândul acestora, prin intermediul cărora să descopere lumea minunată a cărților și a bibliotecii.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Târg de adopții

Un nou târg de adopții ASPA are loc în weekend, pe 27 iulie, în București. Zeci de căței își așteaptă noile familii în Parcul Carol, de la 10:00 la 16:00.

Detalii despre târg aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.