Statul paralel primește o nouă lovitură din partea instanței. Magistrații au decis suspendarea executării silite a omului de afaceri Cătălin Hideg. Echipa statului paralel este disperată în urma extinderii urmăririi penale și a dezvăluirilor Realitatea Plus. Din rețeaua mafiei coldiste fac parte judecători, procurori și persoane influente din sistem. Realitatea Plus a perzentat în exclusivitate documente importante care se află pe masa procurorilor!

Magistrații Judecătoriei Giurgiu au analizat solicitarea înaintată de omul de afaceri Cătălin Hideg privind suspendarea executării silite a companiei Sanimed și i-au dat câștig de cauză, potrivit Realitatea Plus.

Imagine

În prezent, toate conturile companiei, dar și conturile personale și proprietățile lui Hideg sunt blocate, ca urmare a solicitării în instanță făcute de avocatul mafiei coldiste, Doru Trăilă, pentru recuperarea sumei de 600.000 de euro.

 
 

Doru Trăilă, avocatul mafiei coldiste, a pus poprire pe conturile lui Hideg: vrea să fie sigur că încasează mita: „Ce ticăloși sunt!”

Denunțătorul generalului negru, Cătălin Hideg, obligat să-și dea oamenii afară de la firmă. Angajații au ieșit în stradă

 
 

Denunțătorul generalilor Coldea si Dumbravă a prezentat judecătorilor mai multe probe, între care și stenograme ale discuțiilor purtate între generali, avocatul Trăilă, dar și omul de afaceri Dan Tocaci, al cărui rol ar fi fost de intermediar.

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.