Profesorul de la Colegiul Național „Sfântul Sava” din București a fost plasat sub control judiciar după acuzații de viol și agresiune sexuală asupra minorilor.

Profesorul de la Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, în vârstă de 51 de ani, a fost implicat în dosarul cu acuzații sexuale și a încercat să se sinucidă. Bărbatul a luat câteva pastile, conform unor surse Realitatea PLUS, dar a fost preluat de medicii SMURD. Cadrele medicale i-au stabilizat starea și viața lui nu mai este în pericol.

Decizia de a-l plasa sub control judiciar a fost luată de magistrați după o anchetă amplă. Profesorul trebuie să respecte restricții stricte pentru următoarele 60 de zile, inclusiv interdicția de a părăsi țara și de a lua legătura cu victimele, direct sau indirect.

În plus, profesorul trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la secția de poliție din sectorul 3 pentru controlul judiciar. Activitatea sa didactică la Colegiul „Sfântul Sava” va fi suspendată până la finalizarea procesului.

În timpul audierilor, profesorul a negat acuzațiile, susținând că reclamațiile celor doi elevi pe care i-ar fi agresat sexual sunt neadevărate. El este cunoscut atât pentru activitatea sa educațională, cât și pentru contribuțiile sale ca autor al unor cărți și culegeri pentru admitere, precum și pentru prezentarea unei emisiuni educative la Televiziunea Română.

Acuzațiile aduse profesorului includ abuzuri care ar fi avut loc în anul 2021, în iunie și decembrie, într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. Se presupune că bărbatul ar fi abuzat sexual doi băieți, de 16 și respectiv 17 ani, provenind din familii cu dificultăți financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.