Doi judoka de la CSM Onești au murit în accidente tragice în decurs de o săptămână.

În decurs de doar o săptămână, doi sportivi legitimați la CSM Onești au murit în accidente tragice. Cei doi sportivi se pregăteau sub îndrumarea aceluiași antrenor.

Primul judoka care a murit se numește Victor Mihăilă. Tânărul avea doar 18 ani și se afla în vizită la tatăl său, în Anglia, atunci când a devenit victima unui accident rutier.

Cel de-al doilea sportiv din club care și-a pierdut viața este Rareș Molea. Tânărul judoka avea 21 de ani și a murit înecat într-un lac, în timp ce se afla în vacanță cu familia.

Antrenorul de judo de la CSM Onești a transmis un mesaj sfâșietor după decesul elevilor săi, în care a spus că pentru cei doi tineri „a fost ultimul concurs cu viața”.

Și Federația Română de Judo a transmis un mesaj de condoleanțe: „Dublă tragedie pentru judoul băcăuan! De astăzi, antrenorul Panțâru Cristinel are doi judoka mai puțini în Dojo. Molea Rareș și Mihăilă Victor, ambii legitimați la CSM Onești, au agățat judogiurile în cuier pentru eternitate. Tinerii sportivi au părăsit lumea aceasta în urma unor tragedii de nedescris. Dumnezeu să îi odihnească în pace!”

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.