Coaliția se clatină după ultimele atacuri! Surse de la vârful PNL au confirmat, pentru Realitatea PLUS, că nu e exclus să rupă prietenia cu PSD până la finalul anului. Asta după ce liderii s-au numit viespi, scorpioni, balerini, impostori și și-au adresat numeroase acuze și injurii, iar un lider liberal a cerut ieșirea de urgență de la guvernare. 

Una caldă, una rece – așa am putea descrie toate interacțiunile dintre liderii Coaliției în ultima perioadă. 

După ce am văzut numeroasele atacuri de pe scena Congresului PSD, replica liberalilor a venit în rafală pe paginile de Facebook ale liderilor partidului. Acum, surse de la vârful PNL spun că ar putea chiar să se rupă Coaliția. Am văzut inclusiv o cerere de ieșire de la guvernare

Sunt 49% șanse să se rupă Coaliția până la finalulu anului, spun sursele citate de Realitatea PLUS. 

Luni dimineață, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat Lucian Romascanu a spus că în continuare consideră că cea mai bună variantă de guvernare a țării, chiar și după alegeri, este această coaliție PSD-PNL, în ciuda atacurilor pe care chiar social-democrații le-au pornit la adresa liberalilor. 

Lucian Bode, mesaj de forță la şedinţa TNL: PNL este singurul partid de dreapta care ştie şi poate să bată PSD

Liberalii, de altfel, s-au arătat nemulțumiți inclusiv de faptul că majoritatea atacurilor au fost direcționate chiar către partenerii de Coaliție, către ei, mai exact, și nu către Opoziție. 

Premierul Marcel Cioalcu a dat de înțeles la Congresul din 24 august că ar putea numi un premier din partea liberailor dacă ar fi să câștige alegerile prezidențiale și parlamentare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.