Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident rutier grav pe Valea Oltului, în timp ce se afla într-un autoturism al Serviciului de Protecție și Pază (SPP). Accidentul a avut loc în trafic, fără ca mașina oficială să aibă semnalele acustice sau luminoase activate, și în timp ce autoturismul circula regulamentar. În mașină se aflau și șoferul și un aghiotant, toți purtând centura de siguranță, ceea ce a prevenit răniri grave.

După coliziune, Ministrul Intotero a fost transportat de urgență la spital pentru evaluare medicală, starea sa fiind stabilă, dar rămânând sub observație pentru a preveni eventuale complicații. Accidentul s-a petrecut în localitatea Racovița, pe DN 7, și a implicat și un alt autoturism condus de o femeie de 41 de ani. Poliția Rutieră Vâlcea investighează cauzele exacte ale incidentului, iar traficul în zona respectivă a fost îngreunat din cauza accidentului. Conducătorii auto au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative, potrivit Realitatea PLUS.

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20,  polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

 
 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, potrivit IPJ Vâlcea.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.