Un scandal zguduitor a izbucnit în sistemul medical românesc, Colegiul Medicilor fiind acuzat de neglijență și cerându-și imunitate excesivă în fața acuzațiilor.

Controlul a fost efectuat de un contabil și de un jurist, care nu au controlat nimic. S-au uitat pe hârtii, nu au verificat concordanța cu realitatea a celor înscrise în foile de observații, nu au discutat probabil cu nimeni altcineva decât cu șefa de secție și doctorițele implicate, potrivit activenews.ro.

Nu te poți aștepta la nimic bun de la baronii mafiei medicale, nici la onoare, nici la empatie, nici la adevăr. Cinismul psihopatologic este singura lor caracteristică. Iar Ciolacu însuși rafilează spre președinția coloniei, din iubire excesivă de țară și moșie.

Rafila, oricum, s-a antepronunțat, în sensul că nimic nu este adevărat din cele sesizate. Faptul că Rafila nu publică nici ordinul de ministru, nici raportul efectuat de „lucrătorii” ministerului atestă din plin manopera efectuată. Milioane de români vor vota rafilieni pentru care viețile noastre nu contează nici cât negru sub unghie.

Peste 20 de pacienți morți în decursul a trei zile și încă niciun răspuns oficial, nimic, doar războiul Colegiului Medicilor împotriva procuraturii, presei, medicilor de medicină legală, împotriva pacienților decedați și a familiilor lor. Colegiul Medicilor dorește redefinirea legală a morții (va apărea categoria legală de „mort în viață” asupra căruia va decide doar medicul dacă merită sau nu să mai consume resursele sistemului), neaplicarea Codului Penal în cazul medicilor, dobândirea de către medicii din colonie a imunității și impunității în fața oricăror acuzații.

Va fi ilegal să contești orice act medical, va fi ilegal să aperi viața oricărui om peste 70 de ani, pentru că toți acești pacienți sunt „un deficit” pentru sistem. Cinismul psihopatologic al acestor „cadre” nu face decât să releve încă o dată caracterul profund bolnav al societății românești. Colegiul Medicilor nu are nicio explicație pentru nimic, nu discută nimic din contextul medical și penal al „eroicelor” acte medicale nevinovate din Secția ATI, nu discută nimic despre mărturiile strânse, doar acuză un complot universal împotriva medicilor „eroi”, atât. Morții sunt de vină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.