Perechea formată din letona Jelena Ostapenko şi ucraineanca Liudmila Kicenok a trecut de Zhang Shuai (China) şi Kristina Mladenovic (Franţa) în două seturi, 6-4, 6-3, în finala probei feminine de dublu de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, transmite presa internaţională.

Jelena Ostapenko şi Liudmila Kicenok, care au fost capi de serie numărul 7, se înclinaseră în acest an în finala de la Australian Open. Ele au câştigat acum primul lor titlu de Mare Şlem, fără să fi pierdut vreun set la acest turneu.

Ostapenko are un titlu de Mare Şlem în proba de simplu, impunându-se la Roland Garros în 2017 după o finală cu Simona Halep.

Kristina Mladenovic spera să câştige al şaptelea său titlu de Mare Şlem la dublu, într-un moment când cariera sa la simplu este pe o pantă descendentă, franţuzoaica fiind în acest pe locul 234 WTA. Ea a avut două succese când a făcut pereche cu compatrioata sa Caroline Garcia (Roland Garros 2016 şi 2022) şi patru când a fost asociată unguroaicei Timea Babos (Openul Australiei 2018 şi 2020, Roland Garros 2019 şi 2020) şi a mai disputat cinci finale de Mare Şlem.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.