În cadrul unui interviu acordat pentru Hotnews.ro, președintele USR a acuzat Biserica de faptul că s-ar implica în politică. ”Biserica ar trebui să fie în afara politicului, ceea ce nu este”, a declarat Elena Lasconi, cunoscută pentru încercările constante de a se afișa cu cruci mari la gât în aparițiile sale publice.

Mai mult, aceasta a încercat să sugereze, făcând o comparație nefericită cu Sfânta Împărtășanie, că Biserica este o instituție care impune credința prin forță. ”Eu nu o să bag cu lingurița pe gât credința nimănui”, a susținut mândră de sine liderul USR.

Aceste acuzații, venite din partea unui politician care încearcă să profite din asocierea cu Biserica, sunt de-a dreptul șocante prin cinismul și aroganța lor. De altfel, duplicitatea discursului Elenei Lasconi este deja proverbială. Fiind și candidat la alegerile prezidențiale, aceasta a încercat să pozeze atât în creștină ferventă, cât și în lider care susține parteneriatul civil dintre persoane de același sex.

De notat în acest sens că, atât familia, cât și partidul din care face parte sunt susținători ai minorităților sexuale. Inclusiv fiica Elenei Lasconi este o ferventă promotoare a comunității LGBT și ale Paradelor Gay, respectiv o adversară asumată a familiei tradiționale, formată dintr-un bărbat și o femeie.

Sursa: Realitatea Din USR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.