Potrivit unui anunț al Brigăzii Rutiere a Capitalei, circulația rutieră va fi restricționată în această dimineață între orele 9,30 – 11,00 pe Bulevardul Gării Obor, pe segmentul cuprins între rondul din fața Gării Obor și intersecția cu strada Eufrosin Potecă. Transportul public va fi redirecționat pe rute alternative, iar locurile de parcare din apropierea Detașamentului de Pompieri „Obor” vor fi evacuate.

Conform informațiilor furnizate de IGSU, inaugurarea noului sediu al Detașamentului de Pompieri Obor din Sectorul 2 al Capitalei are loc după finalizarea procesului de demolare și reconstrucție a clădirii, unde echipele de intervenție deservesc comunitățile locale cu tehnica specifică.

„În cadrul evenimentului vor fi prezentate detalii și informații despre clădirea Detașamentului de Pompieri Obor, dar și despre celelalte clădiri ale unităților subordonate IGSU, implicate în Proiectul „Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre” care vizează demolarea, reconstrucția și consolidarea/modernizarea acestor obiective”, a declarat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.