Un incident neobișnuit a avut loc în localitatea Ovidiu, județul Constanța, unde un transportor blindat (TAB) al Armatei Române a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, la intrarea într-un sens giratoriu situat la ieșirea din localitate, fiind surprins de camerele de bord ale unui șofer martor.

În imaginile care au fost ulterior distribuite pe rețelele de socializare, se poate observa cum TAB-ul intră în sensul giratoriu și se izbește violent de un autoturism aflat deja în intersecție. Martorii aflați la fața locului susțin că șoferul autoturismului nu a respectat semnalele date de Poliția Militară, care asigura deplasarea coloanei militare. Acesta ar fi ignorat indicațiile și a pătruns în sensul giratoriu, unde a fost lovit în plin de transportorul blindat.

Impactul dintre cele două vehicule a fost puternic, însă, din fericire, nu s-au raportat victime.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului și pentru a verifica dacă au fost respectate toate procedurile legale în cazul deplasării coloanei militare. Șoferul autoturismului riscă sancțiuni pentru nerespectarea semnalelor Poliției Militare și pentru încălcarea regulilor de circulație în cazul vehiculelor aflate în misiune.

Traficul în zonă a fost restricționat temporar.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.