Circulaţia tramvaielor pe tronsonul Şura Mare – Piaţa Dany Huwe a fost întreruptă joi, timp de aproape trei ore, din cauza unui accident de circulaţie, se arată într-un comunicat al Societăţii de Transport Bucureşti (STB SA).

În prezent, cercetările Brigăzii de Poliţie Rutieră la faţa locului s-au finalizat, iar calea de rulare a fost degajată de caroseria vehiculului implicat în accident.

Chiar dacă circulaţia tramvaielor s-a reluat, va fi menţinută temporar şi linia naveta 625.

„Cercetările privind cauzele accidentului de circulaţie care a provocat acest blocaj sunt continuate de Brigada de Poliţie Rutieră. În paralel, o comisie tehnică a STB va efectua o anchetă cu privire la circumstanţele în care a avut loc acest accident. Concluziile vor fi anunţate imediat după finalizarea anchetei Poliţiei”, a precizat sursa citată.

ORA 08.56 Circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11, 25 şi 47 este blocată pe Şoseaua Progresului din cauza unui accident

Circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11, 25 şi 47 este blocată joi pe Şoseaua Progresului, în zona staţiei Inox, pe ambele sensuri, din cauza unui accident în care a fost implicat un autoturism, a postat Societatea de Transport Bucureşti (STB SA) pe reţeaua X.

„Astăzi, 19 septembrie 2024, în jurul orei 07:20, pe Şoseaua Progresului, în zona staţiei STB Inox, conducătorul unui autoturism ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai al liniei 47. Din această cauză calea de rulare a rămas blocată iar circulaţia liniilor 1, 10, 11, 25 şi 47 a fost întreruptă. La faţa locului au sosit echipele de intervenţie ale STB şi echipaje de la Brigada Rutieră a Capitalei şi ISU”, a transmis ulterior societatea de transport într-un comunicat.

În prezent, Brigada Poliţiei Rutiere derulează o anchetă, pentru a determina cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Pentru preluarea călătorilor a fost înfiinţată linia navetă 625 care circulă între Piaţa Danny Huwe şi Şura Mare.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.