Polițiștii au dat de urma celor 19 agresori care au stat ascunși timp de patru zile după măcelul din stradă şi din spital. Totul după o desfășurare masivă de forțe în tot orașul. Oamenii legii au împânzit orașul de echipaje și au survolat zonele cu drone și elicoptere pentru a se asigura că toți făptașii vor fi prinși. Cu toții au ajuns la audieri, iar nouă dintre aceștia au fost reținuți. Unul dintre indivizi a fost arestat. Mascații au descins și la locuințele celor implicați în bătaie. Între timp, poliția a anunțat că va verifica toate firmele de pază care asigură securitatea spitalelor. 

Cei 19 indivizi implicați în bătaia din stradă care s-a mutat la Spitalul Sfântul Pantelimon au fost depistați de oamenii legii după o desfășurare masivă de forţe. Cu toții au fost aduși la audieri.

Una dintre persoanele implicate în scandalul din Pantelimon, reţinută pentru tentativă de omor. Cum decurge ancheta: anunțul Poliției Române

Oamenii legii au făcut percheziții la locuințele acestora de unde le-a fost confiscat un adevărat arsenal de săbii, bâte şi cuţite. Polițiștii au scos în stradă 200 de agenţi, 50 de jandarmi, mascaţi, câini de căutare, dar şi trei chestori. Zona a fost survolată cu un elicopter şi cu drone pentru ca niciunul dintre indivizi să nu scape. Desfăşurarea de forţe a fost ca în filme. Pe urmele celor două familii rivale, mascaţii au scotocit 11 case în Bucureşti şi Ilfov.

 
 

„E de la o nora. Vor sa ne ia o nora. Nu vrem sa le dam nora ca e de 14 ani, nu dam noi copiii sa se marite la varsta asta. Au venit sa ne bata si sa o dam de frica”, a povestit familia fetei. 

După bătaia care s-a mutat din stradă la spital, polițiștii Capitalei au anunțat că vor face mai multe controale la toate firmele de pază care asigură securitatea spitalelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.