Zi crucială pentru generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă! Din clipă în clipă, generalii statului paralel se vor prezenta astăzi în fața magistraților pentru a contesta măsura preventivă impusă de procurorii DNA, cea de control judiciar. Este a doua oară când aceștia contestă măsura impusă de anchetatori. Inculpații alături de avocați și-au pregătit în ultimele zile strategia cu care se vor prezenta în instanță. Sunt multe controverse și în jurul judecătoarei care le va analiza cererea. 

Sunt ultimele ore de strategie pentru echipa Statului Paralel, inainte de a se prezenta la Curtea de Apel Bucuresti pentru a veni in fata instantei, respectiv pentru a contesta controlul judiciar impus de procurorii DNA pentru alte 60 de zile. 

E a doua oara cand echipa Statului Paralel se prezinta in fata instantei pentru a contesta aceasta masura pentru ca stim foarte bine ca sunt dispusi sa faca orice pentru a scapa de dosarul penal, respectiv de acuatiile care le sunt aduse de prcurori. Mai mult decat atat, vor sa paraseasca tara. 

 
 

Controverse sunt si in jurul judecatoarei Alina Adriana Radu, care le va analiza cererea astazi. Este, totodata, si cea care i-a oferit achitare și milionarului Valentin Visoiu, dupa mai multe fapte de coruptie pe care acesta le-a savarsit. Mai mult decat atat, in cazul lui Valentin Visoiu era vorba si despre un prejudiciu urias de peste 82 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.