Philip Morris International aniversează 10 ani de IQOS, un deceniu în care compania a folosit știința, mărcile de top și capacitățile comerciale pentru a le oferi alternative mai bune la continuarea fumatului tuturor consumatorilor adulți.

În acest context, din dorința de a răspunde sugestiilor venite de la consumatori și de a preîntâmpina nevoia acestora de a avea acces la produse performante, validate științific, cu un design elegant și ușor de folosit care să îi ajute să renunțe la fumat, Philip Morris International (PMI) anunță lansarea IQOS ILUMA i Prime în România. Acesta este cel mai recent și inovator produs din portofoliul de alternative fără fum al PMI pentru adulții care altfel ar continua să fumeze.

„Experiența IQOS este în continuă evoluție! Misiunea noastră este să construim o lume în care fumatul va fi un obicei care aparține trecutului, iar această aniversare ne-a oferit oportunitatea de a ne reafirma încrederea într-un viitor fără fum. Pentru a înlocui țigările cât mai repede trebuie să comunicăm noutățile din știință către consumatorii noștri, ori de câte ori este nevoie, să explicăm constant ce înseamnă reducerea riscurilor și să inovăm în continuare. Vrem să oferim fumătorilor adulți o alegere mai bună la continuarea fumatului, iar lansarea IQOS ILUMA i Prime în România reprezintă o oportunitate în acest sens.” – a declarat Mircea Scăunașu, Managing Director Philip Morris Romania.

În ultimii 10 ani, portofoliul PMI de alternative fără fum, fundamentate științific, condus de IQOS a creat un impact pozitiv asupra a milioane de fumători adulți și a celor din jurul lor astfel încât țigările să devină istorie. În acest deceniu, veniturile nete ale IQOS le-au depășit pe cele ale Marlboro și l-au transformat în marca internațională numărul unu de nicotină și a accelerat scăderea consumului de țigări în multe țări.

„Suntem mândri că feedback-ul consumatorilor alimentează continuu inovația noastră, iar IQOS ILUMA i Prime este o dovadă în acest sens. Este cea mai inovatoare ofertă a noastră de până acum și cel mai nou produs din portofoliul de produse care încălzesc tutunul fără să îl ardă „, a declarat Marek Gebski, Marketing Director Philip Morris Romania. „IQOS ILUMA i Prime oferă funcții inteligente care se adaptează la ritmul utilizatorului și îl ajută să își personalizeze experiența. Ca și dispozitivele IQOS anterioare, emite, în medie, niveluri cu 95%1,2 mai mici de substanțe chimice nocive în comparație cu țigările.”, a declarat Marek Gebski, Marketing Director Philip Morris Romania.

Caracteristicile IQOS ILUMA i Prime

IQOS ILUMA i Prime face parte din noua generație de dispozitive IQOS ILUMA care oferă o experiență curată și fără efort datorită SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™. Noul produs vine cu un design nou și funcții avansate, inovatoare în comparație cu versiunile anterioare. Este primul dispozitiv care va fi lansat în România, dintr-o serie care continuă inovația IQOS, iar celelalte două dispozitive din seria IQOS Iluma i vor fi lansate ulterior.

Una dintre funcțiile inteligente ale noului IQOS ILUMA i PRIME este FlexPuff care le permite utilizatorilor să își personalizeze experiența la ritmul propriu de utilizare.3

Pe ecranul tactil, indisponibil anterior în seria IQOS ILUMA, se pot vedea informații despre fiecare sesiune de utilizare în timp real, ceea ce îi permite utilizatorului să dețină controlul experienței sale printr-o simplă atingere.

Pentru a personaliza experiența, IQOS ILUMA i Prime a introdus o nouă funcțiune – Modul Pauză. Atunci când glisează în sus sau în jos pe ecranul tactil, utilizatorii pot întrerupe și relua utilizarea de unde au rămas.4

PMI a investit masiv în cercetare și dezvoltare pentru a oferi adulților care fumează alternative mai bune la țigări, bazate pe știință și tehnologie de ultimă oră. Compania a îmbrățișat oportunitatea oferită de inovație și știință în beneficiul societății, în ansamblul ei. PMI va continua să țină cont de feedbackul utilizatorilor și se va strădui să ofere produse și servicii care să răspundă nevoilor fumătorilor adulți, pentru a construi un viitor fără fum.

Material realizat cu susținerea Philip Morris România

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum   

Philip Morris International (PMI) este o companie internațională de top din industria tutunului care și-a propus să construiască un viitor fără fum și să își extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conțin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în țigări și produse fără fum. Din 2008, PMI a investit peste 12,5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta științific și comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulții care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea țigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacități de evaluare științifică de nivel mondial, în special în domenii preclinice, cum ar fi toxicologia sistemelor, în cercetarea clinică și comportamentală, cât și în studii ulterioare introducerii pe piață. În 2022, PMI a achiziționat Swedish Match – lider în fabricarea și comercializarea produselor cu nicotină pentru uz oral – și se află astfel în fruntea companiilor promovează viitor fără fum prin mărcile sale IQOS și ZYN. Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unor versiuni ale dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI și a consumabilelor aferente, precum și a produsului de tip snus al companiei Swedish Match ca produse din tutun cu risc modificat (MRTP). În prezent, se așteaptă aprobarea aplicațiilor de reînnoire pentru aceste produse de către FDA.  În 30 iunie 2024, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 90 de piețe, iar PMI estimează că aproximativ 36,5 milioane de adulți din întreaga lume utilizează produsele fără fum ale PMI. Produsele fără fum au reprezentat aproximativ 38% din veniturile nete totale ale PMI în prima jumătate a anului 2024. Cu o bază solidă și o expertiză semnificativă în științele vieții, în februarie 2021, PMI și-a anunțat ambiția de a se extinde în domeniile wellness și de îngrijire a sănătății și, prin filiala sa Vectura Fertin Pharma, își propune să îmbunătățească calitatea vieții prin furnizarea de experiențe de sănătate integrate.    

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.