Incident șocant miercuri dimineață, în Capitală. Un bolid de lux a fost aproape înghițit de o groapă apărută după ce asfaltul s-a surpat. 

Totul s-a petrecut pe Șoseaua Orhideelor, în zona Grădiniței 168. Incidentul se putea transforma însă într-o adevărată tragedie având în vedere că în apropiere se afla și o mașină de la salubrizare, ale cărei roți au căzut parțial în groapă. Aceasta s-ar fi putut prăbuși în orice moment peste mașina aflată în groapă. 

În plus de asta, incidentul s-a produs în apropierea unei alei care duce la o grădiniță, alee ce este folosită de părinți și bunici pentru a-i duce pe cei mici la grădiniță. Strada este, de altfel, intens circulată, mai ales la primele ore ale dimineții.

Nu la fel de norocos a fost însă șoferul autoturismului. Conform imaginilor, mașina a căzut aproape complet în groapa produsă dupa ce asfaltul s-a surpat. Și nu vorbim despre orice mașina, ci despre un bolid de lux.

 
 

Ce spune Primăria

„Legat de incidentul care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7.30, venim cu precizări.

Calea de acces, din strada Regiei 2, este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de „89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete. 

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul”, au transmis reprezentanții primăriei de sector.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.