Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, a lansat un atac dur împotriva alianței PSD-AUR, pe care o consideră o „toxicitate” care își arată „aroganța la fiecare pas”. Declarațiile au fost făcute în contextul unei vizite recente a liderilor PSD și AUR în comuna Clejani, unde Anghelescu a subliniat nevoile comunității și lipsa de sprijin real din partea acestora.

„Aveți adevărata față a complicității PSD-AUR! La Clejani, am asistat la un spectacol grotesc, unde cu tupeu agresiv au aterizat cu elicoptere, înconjurați de dube roșii, ca niște versiuni sinistre ale reclamelor cu Moș Crăciun, dar fără daruri – doar cu rânjetele lui Ciolacu și Piedone, luminate de leduri”, a declarat Anghelescu, evidențiind contrastul dintre apariția ostentativă a politicienilor și nevoile reale ale comunității.

Primarul a criticat, de asemenea, atitudinea arogantă a lui Piedone, care a jignit giurgiuvenii cu afirmații precum: „A venit băiatu’. Vă perpelesc ca micu’ pe grătar!”. Anghelescu a subliniat că astfel de comentarii reflectă disprețul față de cetățeni și că „aceasta este atitudinea lor față de oamenii pe care pretind că îi reprezintă”.

În opinia sa, alianța PSD-AUR se susține reciproc în loc să se confrunte, iar banii care ar fi trebuit să ajungă la comunitate sunt risipiți în demonstrații fără sens. „George Simion, ipocritul suprem, și-a dat jos ultima mască, îndemnându-i pe față pe oameni să voteze PSD, conștient că nu va mai călca vreodată la Clejani”, a adăugat Anghelescu.

„Oameni buni, la Giurgiu, PSD joacă ultima carte a disperării într-un județ pe care l-au sărăcit și exploatat fără milă. Acest spectacol grotesc nu este altceva decât o încercare disperată de a-și menține controlul asupra unui județ care s-a eliberat!”, a concluzionat primarul.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.