Informație de ultim moment venită de la Ministerul Sănătății! În total, 53 de pacienţi de la Institutul „Matei Balş” au fost transferaţi la alte unităţi medicale din Capitală, în urma incendiului survenit în această dimineaţa, în jurul orei 5:00. 
Aparţinătorii pot verifica situaţia privind relocarea pacienţilor evacuaţi în urma incendiului la numerele de telefon 021/2069398 şi 021/2648515. 

„Din informaţiile primite de către Ministerul Sănătăţii de la echipele de intervenţie, au fost transferaţi către alte unităţi sanitare un număr de 53 de pacienţi din 102 pacienţi aflaţi în saloanele din Pavilionul 5 al Institutului Naţional de Boli Infecţioase \”Matei Balş\”, afectat de incendiu”, precizează MS.

Conform reprezentanților Ministerului Sănătății, au fost transferaţi:

– 11 pacienţi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucureşti;

–  5 pacienţi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti;

– 6 pacienţi la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias”;

– 4 pacienţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş”;

– 5 pacienţi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”;

– 3 pacienţi la Spitalul Militar Central-ROL 2

– 4 pacienţi la Spitalul „Witting”;

– 4 pacienţi la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”;

– 1 pacient la Spitalul MAI „Dimitrie Gerota”;

– 3 pacienţi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”;

– 7 pacienţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Conform informaţiilor primite de MS, unul dintre pacienţii ajunşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca este cel care a avut nevoie de resuscitare şi care, între timp, a decedat. Vorbim despre cea de-a patra victimă a incendiului din această dimineață. Este vorba despre o femeie de aproximativ 80 de ani, care avea arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.

Potrivit MS, echipele medicale evaluează în prezent starea de sănătate atât a pacienţilor transferaţi, cât şi a celor rămaşi în Institutul „Matei Balş”.

INCENDIU la Spitalul Matei Balș. 4 morți, peste 120 de pacienți EVACUAȚI. Corpul de control al Premierului, trimis la spital

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.