Platforma de e-learning lansată de Primăria Capitalei, prin Proedus, va fi accesibilă, în curând, tuturor elevilor din România, după ce Consiliul General al Municipiului Bucureşti a alocat suma necesară pentru achiziţia unui server care să susţină un număr semnificativ de utilizatori. Din martie şi până în prezent, aceasta a fost accesată de peste 100.000 de elevi din Capitală.

„Primaria Capitalei, prin Proedus, a lansat, încă din luna martie a acestui an, una dintre cele mai inovative și interactive platforme de e-learning – www.hubproedus.ro, care a fost accesată, până în prezent, de peste 100.000 de elevi din București! La cererea a sute de elevi și părinți din alte orașe din România, doresc să anunț că, în cel mai scurt timp, extindem la nivel național această inițiativă a Primăriei Capitalei, care a avut un succes extraordinar! Astfel, toți elevii din România vor putea accesa platforma realizată de Primăria Capitalei prin Proedus! Pentru aceasta, în ultima ședință de consiliu general am propus, iar consilierii generali au aprobat, suma de 100.000 de lei necesară achiziției unui server care să susțină accesarea unui număr semnificativ de utilizatori unici, simultan, pe platformă, atât bucureșteni, cât și utilizatori naționali”, a spus primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

La această platformă de e-learning lucrează activ aproape 1.000 de profesori din Capitală. 

„Aceștia s-au străduit să organizeze și să înregistreze lecții online, audio și video care să completeze programa școlară, astfel încât să-i poată ajuta pe preșcolari, elevi sau studenți. În afară de programa care presupune lecții de limba română, matematică, istorie, biologie, chimie, fizică sau limbi străine, platforma hubproedus oferă și alte tipuri de cursuri, cum ar fi teatru, cinematografie, dicție, jurnalism și multe altele”, mai spune Gabriela Firea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.