Striptease la Gara de Nord. Un bărbat a umblat dezbrăcat „în semn de protest față de politicieni” (VIDEO)

Au fost scene șocante în Gara de Nord din Capitală. Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimba dezbrăcat în cel mai tranzitat nod feroviar din țară.

Bărbatul are 46 de ani, este din Oradea și nu călătorise cu trenul. Camerele de supraveghere au surprins cum acesta intră în gară, își cumpără o cafea, apoi renunță la inhibiții și se dezbracă complet.

„Astăzi, 11 februarie, pe timpul unei misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, jandarmii bucureșteni au surprins un bărbat dezbrăcat în Gara de Nord. În momentul interceptării, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a devenit agresiv și a lovit unul dintre jandarmii aflați în patrulă”, arată Jandarmeria Capitalei.

Jandarmii l-au ridicat, în cele din urmă pe bărbat de pe peron și l-au dus la biroul Poliției Transporturi Feroviare din incinta Gării de Nord. Bărbatului i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și ultraj contra bunelor moravuri, mai transmite Jandarmeria.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia unde a fost evaluat de medicii specialiști în tulburări de natură psihiatrică. El nu este cunoscut cu antecedente penale sau medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.