Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, mai multe percheziţii, fiind vizată o grupare formată din şase bărbaţi, suspectaţi de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Prejudiciul estimat se ridică la 400.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare mai multe mandate de percheziţie ce vizează activitatea unui grup infracţional specializat în furturi din locuințe și societăți comerciale.

Potrivit anchetatorilor, pe parcursul anului trecut, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 48 de ani, ar fi pătruns în trei locuinţe, precum şi în sediul a trei societăţi comerciale. Ar fi sustras bunuri și bani cu un prejudiciul care se ridică la aproximativ 400.000 lei.

Gruparea este una dintre cele mai vechi rețele de spărgători din Capitală, spun anchetatorii. Membrii grupării au cazierele încărcate de furturi comise pe raza municipiului București.

Poliţiștii Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, împreună cu cei ai Serviciilor de Investigaţii Criminale din sectoarele 1 şi 4 Poliţie, au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie, toate persoanele vizate fiind depistate şi conduse la audieri.

La percheziţii au fost găsite mai multe unelte pe care spărgătorii le-ar fi folosit la forțarea încuietorilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.