Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Bucureşti, anunță că a primit avizul de principiu de la Ministerul Sănătății pentru construcția unei clădiri noi. În același timp va fi scoasă din uz clădirea „Zerlendi” care are peste o sută de ani și care nu mai corespundea nevoilor actuale pentru un institut de pneumologie.

Construcția urmează să aibă un subsol, parter și șase etaje, iar suma estimată este de 64 de milioane de lei.

Managerul Institutului Marius Nasta a făcut anunțul public de primire al avizului pe pagina de Facebook unde a specificat că în urma multor solicitări și demersuri a fost făcut un prim pas necesar și important.

”Din momentul în care am preluat mandatul de manager al Institutului Marius Nasta prioritățile mele au fost legate de îmbunătățirea continuă a condiţiilor de muncă pentru creşterea calităţii actului medical, respectarea procedurilor şi identificarea de soluţii pentru îmbunătăţirea şi schimbarea infrastructurii institutului. Este un prim pas, mai sunt mulţi de făcut, dar este important ce am reuşit astăzi să obţinem noi, comunitatea din Institutul Marius Nasta”, scrie Beatrice Mahler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.