Primăriile de sector iau măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului și a-i ajuta pe oameni. În sectorul 5, se vor distribui gratuit produse de igienă, dar și alimente. În plus, primăria promite că va face mai des curățenie. 

Comunitățile sărace din Sectorul 5 al Capitalei, dar și elevii, vor primi, în perioada următoare, kituri de igienă primară. 

“Avem, în acest moment, în jur de 40.000 de kituri de igienă primară pe care le vom distribui în primul rând către elevi. Copiii de la creșe, grădinițe, școli, licee vor primi aceste kituri. În zonele defavorizate, vom crea aceste 8 puncte de unde vom distribui alte produse de igienă: săpunuri, șervetele antibacteriene, dezinfectant. Le vom da gratuit persoanelor, în funcție de solicitare. Noi avem listă cu toate persoanele defavorizate, mai ales cele aflate în risc de excluziune socială și în risc ridicat de sărăcie”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Pe lângă produse de igienă, oamenii vor primi și alimente. 

“Toate aceste lucruri vor fi disponibile în cel mai scurt timp, probabil în 48 de ore”, a mai spus Daniel Florea.

Fiecare bătrân din sector care locuiește singur va primi un ceas cu un buton de panică, pentru a primi ajutor în caz de nevoie. În plus, s-a decis dezinfectarea tuturor școlilor și grădinițelor din Sectorul 5, dar și curățenie totală în cartierele în care de obicei se adună mult gunoi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.