Plata chiriei și utilităților va fi amânată pentru avocați, notari publici și executori judecătorești, în perioada stării de urgență. Guvernul a adoptat, în ședința de luni, 6 aprilie, o hotărâre în acest sens.

Șeful Cancelariei prim-ministrului – Ionel Dancă a anunțat că Guvernul a aprobat o hotărâre de implementare a normelor privind amânarea obligaţiei de plată a facturilor la utilităţi şi chirie pentru avocaţi, notari publici şi executori judecătoreşti pe perioada stării de urgenţă.

„A fost adoptată o hotărâre de guvern pentru implementarea normelor de aplicare a prevederilor din OUG 29 privind unele măsuri economice şi fiscal-bugetare. În speţă, vorbim despre exceptarea unor profesii pe perioada stării de urgenţă de la plata utilităţilor şi a chiriei, amânarea obligaţiei de plată a acestor facturi pentru profesiile din domeniul juridic care sunt obligate să nu-şi întrerupă activitatea în această perioadă, respectiv avocaţi, notari publici şi executori judecătoreşti”, a declarat Ionel Dancă, luni, la finalul şedinţei de guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.