Un polițist a fost filmat în timp ce lovea cu pumnii un tânăr din Capitală. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa că agentul de la Secția 9 de Poliție îl împinge pe tânăr în o mașină parcată și începe să îl lovească. În tot acest timp, tânărul nu pare să riposteze.

Un alt agent vine să aplaneze spiritele și încearcă să-l calmeze pe colegul agresiv. Chiar și așa, polițistul continuă să-l lovească pe tânăr. Polițistul pare că se îndepărtează însă îl ia la fugă pe un alt tânăr care se afla pe partea opusă a drumului.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public , vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare”, precizează Poliția Capitalei într-un comunicat.

Altfel spus, tinerii au primit câte două amenzi. Una pentru că ar fi încălcat ordonanța militară și cealaltă pentru că „au făcut scandal”.

„Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, mai transmite Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.