Pădurea Băneasa a fost păzită în ziua de Paște de jandarmi care au patrulat călare. Nu au lipsit nici echipele canine. În alți ani, Pădurea Băneasa era locul de relaxare ales de zeci de bucureșteni. Astăzi însă parcul era aproape pustiu, informeaza Realiatea PLUS.

În ziua de Paste, pentru a se asigura ca romanii raman in casa si respecta regulile de izolare, jandarmii au patrulat in Padurea Baneasa.

Pe cai sau pe jos, insotiti de caini, jandarmii au verificat fiecare perimetru pentru a se asigura ca oamenii respecta regulile de distantare sociala Pana de curand, pdurea Baneasa era locul de relaxare ales de zeci de bucuresteni de Sarbatorile Pascale.

Nu toți oamenii au înțeles cât de important este să stăm în casă. Este și cazul unui tată care și-a scos copilul la plimbare, cu bicicleta. Jandarmii l-au iertat. Bărbatul a primit doar un avertisment verbal.

În alți ani, românii obișnuiau să umple parcurile Capitalei şi Pădurea Băneasa. De data, aceasta epidemia de coronavirus le-a schimbat planurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.